top of page
YT thumbnail size.jpg

КОИ СМЕ НИЕ

ARTDESHINE ADRIA

Добредојдовте на официјалната веб-страница на овластениот претставник на врвни козметички производи за автомобили и професионални облоги ArtDeShine за земјите во регионот Адрија - МАЛТА, СЛОВЕНИЈА, ХРВАТСКА, БиХ, СРБИЈА, ЦРНА ГОРА, МАКЕДОНИЈА, КОСОВО / ALBANIA & ИТАЛИЈА
Добредојдовте на официјалната веб-страница на овластениот претставник на врвна автомобилска козметика и професионални облоги ArtDeShine за земјите од регионот Адрија - МАЛТА, СЛОВЕНИЈА, ХРВАТСКА, БиХ, СРБИЈА, ЦРНА ГОРА, МАКЕДОНИЈА, КОСОВО / ALBANIA & ИТАЛИЈА.
Добредојдовте на официјалната веб-страница на овластениот претставник за козметика за високо квалитетни автомобили и професионални инвестиции ArtDeShine за земјите во регионот Адрија - МАЛТА, СЛОВЕНИЈА, ХРВАТСКА, БиХ, СРБИЈА, Монте Него, МАКЕДОНИЈА, КОСОВО / ALBANIA и ИТАЛИЈА.

Ако ви треба професионална услуга за детали за вашето возило или пловен објект; полирање, деконтаминација и професионален третман со заштитни облоги и производи на Artdeshine, можеме да се грижиме и за вас лично - контактирајте не во секое време преку образецот за контакт или јавете ни се директно на 031333202

ЗА Брендот ARTDESHINE

Богата историја и искуство

Брендот на производи Artdeshine се заснова на 20-годишно искуство. Опфаќа областа на детали за индустријата и нуди навистина врвни производи на автомобилски професионалци и ентузијасти. Производите се базираат на нашата експертиза во врвна технологија, хемија и автомобилска грижа. Artdeshine е една од ретките брендови на пазарот што го опфаќа целиот спектар на производи. Сите производи се тестираат едни со други за 100% компатибилност , така што никогаш нема да има непријатни изненадувања и претпоставки како што се. "дали можам да го користам овој брз продавач или шампон со овој слој?".

ПИОНЕРИ НА КВАЛИТЕТНИ ПРОИЗВОДИ

Artdeshine е водечка и популарна марка со широк избор на производи кои ги задоволуваат потребите и на професионалците и на автомобилските ентузијасти. Од професионални заштитни облоги на површината, специјални восоци, напредни забрзувачи, до врвни квалитетни шампони - многу производи на Artdeshine се единствени на пазарот и имаат својства што не можат да се најдат во други брендови. Нашата "NANO GRAPHENE COATING" беше, на пример, првиот заштитен слој во индустријата што може да се пофали со употреба на технологија на графен и сите нејзини предности.

ИДНИНА И НАУКА

Во Artdeshine, ние постојано ги подобруваме нашите производи како резултат на нашето широко знаење и соработка со индустриски експерти, образовни и владини партнери и нашата глобална мрежа на професионални притворници. Мрежата на овластени чувари на продажба на „Артдешин“ брои повеќе од 900 работилници ширум светот . Во дури 96% од случаите , корисниците на нашите производи повторно се одлучуваат за нашиот бренд по првото искуство. Убедени сме дека нашите производи можат да ви обезбедат квалитет и можности што ги барате. Контактирајте не овде за понуда и презентација.

2160px - 2022 04 13 ADS - 8.jpg

ЦЕНТИЛИ И КАТАЛОГИ

КАТАЛОГИ СО ДЕТАЛНИ ОБЈАСНУВАА НА ПРОИЗВОДИТЕ СЕ ТУКА

КОНТАКТИРАЈТЕ НЕ

Ljubljanska cesta 24g, 4000 Kranj

+38631333202

  • Facebook
  • YouTube
  • Instagram
  • LinkedIn

Благодарам

bottom of page